250 m²

površina

€410000

cijena

Zagreb – Gornja Dubrava

lokacija

ID nekretnine: 202

Opis nekretnine

Zagreb | 250 m²

Na prodaju je predivna, ambijentalna drvena kuća, napravljena 2009.g od 3 drvene kuće, te ručno i po mjeri izrađenim namještajem, stepenicama, detaljima od stogodišnje hrastovine. Prodaje se sa kompletnim namještajem i svim detaljima i umjetninama. 
Nalazi se na parceli od 424m2 koja je potpuno pokrivena videonadzorom i visokom drvenom ogradom, tako da osigurava potpunu privatnost. U dvorištu se nalazi bazen, sunčalište, jacuzzi, sauna, sjenica sa velikim drvenim stolom i stolicama, roštiljem, pekom, ražnjem i krušnom peći.
Glavni ulaz u kuću je u prizemlje, dok se u suteren također ulazi iz dvorišta. Sve tri etaže povezane su unutarnjim drvenim stepenicama.
U prizemlju se nalazi ulazni hodnik, dnevni boravak uređen u neo barok-secesijskom stilu, kupaonica i spavaća soba koja je uređena u visokom alt deutsch stilu, a vitrina u njoj stara je 160 godina, što je samo jedan od brojnih antikviteta u kući.
U suterenu se nalazi kuhinja, blagovaonica, te spavaća soba sa vlastitom kupaonicom.
U potkrovlju se nalazi još jedna spavaća soba, toalet, knjižnica i radna soba, te balkon s kojeg se pruža lijep pogled na dvorište i zelenilo.
Kuća je kategorizirana kao vila sa 5 zvjezdica, te generira odličan godišnji prihod od turizma, iako je idealna za život u prirodi i izolaciji, a opet u blizini centra grada Zagreba (cca 10km).
Kupac ne plaća agencijsku proviziju.