250 m²

površina

€120000

cijena

Zagreb – Gornja Dubrava

lokacija

ID nekretnine: 333

Opis nekretnine

Zagreb | 250 m²

Prodaje se kuća od cca 250m2, sa pomoćnim objektom od cca 190m2 na lijepoj velikoj parceli od 1977m2 u mirnom, te prirodom i zelenilom okruženim naseljem Gornje Dubrave, na Medvedskom bregu.
Kuća se sastoji od suterena, prizemlja i tavana, koje je moguće koristiti kao tri stambene jedinice, uz potrebnu potpunu adaptaciju i uređenje. U prizemlju i suterenu nalaze se ulazni hodnik, kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba i kupaonica, svaki stan je površine cca 100m2, dok je potkrovlje površine cca 50m2. Pomoćni objekt je tlocrtne površine 12*8m; u prizemlju je garaža, te u suterenu prostor koji nije uređen.
Dio parcele od cca 900m2 se nalazi u zoni gradnje, gdje je moguće izgraditi stambeni objekt maksimalnog GBP-a do 400m2 ili stambeno gospodarski objekt GBP površine do 600m2. Maksimalna dozvoljena etažnost je tri nadzemne etaže za stambeni, te četiri za stambeno-gospodarski objekt, uz uvjet da je zadnja etaža potkrovlje ili uvučeni kat. Drugi dio parcele od cca 990m2 nalazi se u zoni zelenila/poljoprivrede.
Kuća je jednim djelom građena prije 1968.godine i to tlocrtne površine 10*10m odnosno 100m2 o čemu postoji Uvjerenje od Katastra. Nadograđeni dio nije legaliziran, te kuća nema uporabnu dozvolu, pa se ne može kupiti kreditom banke. Potencijalni kupac može ili tražiti dopunu građevinske dozvole, te nakon nje uporabnu za cijeli objekt ili potpuno rušiti nelegalni dio.
Kuća je priključena na struju, vodu, plin, te ima septičku jamu budući u ulici još nema kanalizacijske mreže.
Medvedski breg je naselje obiteljskih kuća koje se nalazi na 385m nadmorske visine, te je okružen prirodom i zelenilom, te predivnim pogledom na Sljeme i Medvednicu. Autobusna stanica je udaljena 15ak minuta pješice, kao i trgovina, ljekarna, dom zdravlja, škola, vrtić. Udaljenost do okretišta tramvaja Dubrava je cca 8km, a do centra tj Trga bana Josipa Jelačića 13km.
Vlasništvo je uredno i bez tereta.
Kupac ne plaća agencijsku proviziju.