394 m²

površina

€229000

cijena

Visoko – Visoko

lokacija

ID nekretnine: 346

Opis nekretnine

Visoko | 394 m²

Prodaje se poslovno-stambeni objekt / kuća u mjestu Visoko (Varaždinska županija) neto površine 394m2, na parceli sveukupne površine 3297 m2, na pola puta između Zagreba i Varaždina. Od Zagreba je udaljena cca 50 km, od Varaždina cca 43 km, od autoceste Zagreb – Varaždin (izlaz Breznički Hum ili Komin) cca 10 km. Udaljenost do Varaždinskih toplica je 25km, a blizu je i Kalnik, cca 15km.
U selu je općina, župa, crkva, osnovna škola, pošta, društveni dom, cvjećarna, groblje, streljana, benzinska crpka, veterinarska stanica, vatrogasni dom, 2 kafića i veća trgovina mješovitom robom (sve za gradnju, poljoprivredu I kućanstvo). Otvara se lijep pogled sa terase, uz to kuća je na kraju ulice, dalje su polja te koji vrt.
Kuća se sastoji od prizemlja , kata i prostranog potkrovlja. Tlocrtna dimenzija zgrade cca:15,6 x 10,60.
U prizemlju je smješten poslovni prostor ( hala ), ukupne površine  142,65 m2, koja se sastoji od 3 skladišne prostorije, dvije sobe za djelatnike i 2 sanitarna čvora. Dvije skladišne prostorije imaju veća metalna sekcijska vrata, industrijski pod, u većem prostoru pločice na zidu.
Na katu se nalaze 2 odvojena stana, svaki sa posebnim ulazom, te potkrovlje u koje se dolazi iz većeg stana. 
Veći stan je površine 91,55 m2 (predsoblje, veliki ˝open space˝ dnevni boravak, blagovaona i kuhinja, hodnik, dvije spavaće sobe, kupaona, i terasa sa koje se pruža divan pogled na mjesto i okolne brežuljke i prirodu). Stan je potpuno uređen, a u potkrovlje vode drvene hrastove stepenice. Potkrovlje je u roh bau stanju, a moguće je napraviti poseban stan ili dodatne prostorije raznih namjena uz uređeni stan na prvom katu. Potkrovlje je tlocrtne površine 136m2.
Drugi je stan površine 49,45 m2 (2 sobe, hodnik, kuhinja, kupaonica) u stanju roh-bau.
U uređenom stanu je kamin, na podu pločice i brodski pod (ariš), na zidovima kombinacija kamena, drva i pločica, grede u dnevnoj sobi, izlaz na  terasu s lijepim pogledom.
Potkrovlje je veliko, prostrano, s vise prozora i balkonskih vrata, što daje iznimnu osvjetljenost. Neto površina potkrovlja je 110,35m2. Krovište – glineni crijep.
Prizemlje i kat su povezani vanjskim armirano betonskim stepenicama.
Uz kuću s vanjske strane nalazi se kotlovnica i drvarnica. 
Uz kuću je veliko asfaltirano parkiralište, velika klizna vrata, te mala ulazna. Okućnica cca 3080 m2, voćnjak s otprilike 30–ak stabala.
Kuća ima priključak na struju (3 faze),  kao i na vodu (voda je iz lokalnog izvora, ne plaća se). Grijanje  je na kamin i grijače, postoje instalacije za centralno grijanje. Za toplu vodu bojler na struju u prizemlju. Na prozorima PVC stolarija. Kuća je spojena na septičku jamu.
Uredno vlasništvo 1/1, i legalnost (uporabna dozvola), nekretnina je bez tereta i moguća je kupnja putem kredita.
Kupac ne plaća agencijsku proviziju.