291.97 m²

površina

€299000

cijena

Zagreb – Gornja Dubrava

lokacija

ID nekretnine: 331

Opis nekretnine

Zagreb | 291.97 m²

Prodaje se izuzetno kvalitetno građena obiteljska kuća (armirano betonska kompletna donja etaža- podovi i zidovi), građena 2008 godine.
Sastoji se od podruma/razizemlja, visokog prizemlja i tavana.
Podrum/razizemlje je površine cca 90m2, trenutnose koristi kao garaža i spremište, a ima mogućnost pretvorbe u stan ili poslovni prostor, te otvaranja dodatnih prozora. Dovedeni su svi priključci- struja, voda, grijanje i kanalizacija.
Stan u visokom prizemlju je površine 112m2, a sastoji se od ˝open space˝ dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, hodnika, zatim 3 spavaće sobe, toaleta, kupaonice, balkona i natkrivene terase s koje se pruža lijep pogled.
Dolazak na tavan (90m2 bez koeficjenata s obzirom na kosine), je trenutno preko ljestvi iz hodnika, no širina hodnika dozvoljava postavu stubišta. Trenutno je tavan neuređen, ali su dovedeni gore voda i odvod, budući je u planu bilo uređenje tavanskog prostora u stan.
Kuća se nalazi na parceli od 500m2, dvorište je potpuno ograđeno i lijepo uređeno.
Stolarija je drvena, crijep na krovu, termo fasada stiropor 10cm, drvene šaropoljke/škure na prozorima, garažna vrata na daljinski, klima u visokom prizemlju/stanu.
Vlasništvo i legalnost su uredni (građevinska i uporabna dozvola), te je moguća kupnja putem kredita.
Lokacija je na Žutom bregu, u blizini osnovne škole Žuti breg, KB Dubrava, te u blizini svih važnih sadržaja.
Kupac ne plaća agencijsku proviziju.