855.7 m²

površina

€399000

cijena

Čapljina – Čapljina

lokacija

ID nekretnine: 135

Opis nekretnine

Čapljina | 855.7 m²

Prodaje se hotel u samom centru grada Čapljine, Hercegovačko Neretvanska Županija, BIH.
Nekretnina je građena 80-ih godina, a sastoji se od prizemlja, dva kata i uvučenog potkrovlja, svukupne korisne površine 855,70m2.
U prizemlju objekta smješten je restoran sa svim pratećim sadržajima dok su na 1. i 2. katu sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom te klimom, a u potkrovlju stan od 62m2, te terasa od 20m2.
Hotel se prodaje potpuno namješten (izuzetno kvalitetnim namještajem), opremljenom kuhinjom i svime potrebnim za ponovni početak rada hotela, naravno uz prethodno osvježenje budući hotel ne radi duži vremenski period. 
Nekretnina je osim za hotel, pogodna za mirovni dom s obzirom na koncept i raspored prostorija. Lift nije ugrađen, ali je u prostoru predviđen te ga je moguće ugraditi.
Lokacija hotela je u samom centru grada Čapljine, u blizini svih urbanih sadržaja, te manje od 1km udaljenosti od autobusnog i željezničkog kolodvora, te 40km od zračne luke Mostar. Udaljenost od Međugorja, koje ima izuzetno razvijen vjerski turizam tijekom cijele godine, je svega 15km. Sarajevo je na udaljenosti 160km, a Dubrovnik (Republika Hrvatska) 120km.
Nekretnina ima veliki potencijal, pa je i dobra poslovna prilika.
Kupac ne plaća agencijsku proviziju.