320 m²

površina

€276000

cijena

Zagreb – Gornja Dubrava

lokacija

ID nekretnine: 343

Opis nekretnine

Zagreb | 320 m²

Prodaje se obiteljska kuća sa tri stana, ukupne površine od cca 300m2 na parceli od 526m2 u Branovečini, Gornja Dubrava (blizina Trnovčice i Dubca).
Kuća je građena 1986., a nadograđena 2011. godine, nije imala štete u potresu, te je legalizirana, vlasništvo uredno i bez tereta. (moguća kupnja putem kredita)
Sastoji se od 3 stana, povezana unutarnjim stubištem. Suteren je površine 74m2; prostrana kuhinja, blagovaona i dnevna soba, kupaonica, hodnik, kotlovnica i spremište. Iz kuhinje se izlazi na dvorište gdje se nalazi sjenica sa roštiljem.
Stan u visokom prizemlju (visina je kao prvi kat) je površine 104m2, a sastoji se od vrlo prostrane dnevne sobe, blagovaone i kuhinje, tri spavaće sobe, kupaonice, hodnika i balkona.
Treći stan je površine 107m2, a sastoji se od prostrane dnevne sobe, kuhinje i blagovaonice, dvije spavaće sobe, kupaonice, hodnika i balkona.
Na dvorištu se osim natkrivene sjenice sa roštiljem nalazi i garaža za jedan auto.
Lokacija nekretnine je u Branovečini, lijepom obiteljskom okruženju u Gornjoj Dubravi, nedaleko Trnovčice i Dubca. Autobusna stanica je udaljena 3 minute od kuće, najbliža škola je u Trnovčici, a vrtić u Dubcu i Studentskom gradu.
Kupac ne plaća agencijsku proviziju.