99.63 m²

površina

€276000

cijena

Zagreb – Gornja Dubrava

lokacija

ID nekretnine: 325

Opis nekretnine

Zagreb | 99.63 m²

Prodaje se vrlo lijep četverosoban stan od 99,63m2 na odličnoj lokaciji u Dubravi (avenija Dubrava/ulaz u zgradu sa strane Hrvatskog proljeća)
Stan je trostrane orijentacije (S, J, I), a sastoji se od ˝open space˝ dnevnog boravka, blagovaone i kuhinje, natkrivenog balkona na južnoj strani, loggie na istočnoj strani, 3 spavaće sobe, kupaonice, toaleta, ostave i hodnika, te ulaznog prostora/hodnika. Stan je tokom cijelog dana prepun svijetla, ima velike staklene stijene (sa vanjskom zaštitom od sunca/rolete), te predivan panoramski pogled. Dnevni dio i jedna soba gledaju na Donju Dubravu i jug Zagreba, dok spavaće sobe na sjevernoj strani gledaju prema Gornjoj Dubravi i Sljemenu.
Grijanje je preko toplane, stan klimatiziran. Kompletno je adaptiran 2020.godine, kada su promijenjene instalacije, te slojevi poda do betonske ploče. 
Nalazi se na petom katu vrlo kvaliteno građene zgrade (armirano-betonska konstrukcija, ˝Dom˝, 1977.) od ukupno 8 katova. Zgrada ima dva lifta, teretni i manji, parking na dvije etaže, jedna je natkrivena, a druga nenatkrivena. Fasada je obnovljena prije nekoliko godina.
Lokacija nekretnine je u najljepšem djelu i samom centru Zagrebačke Dubrave, neposrednoj blizini svih važnih urbanih i insfrastrukturnih sadržaja (vrtići, škole, dom zdravlja, ljekarne, trgovine, restorani). Tramvajska stanica (linije 4,11) nalaze se ispred zgrade.
Prodaje se namješten ili prazan, sukladno želji kupca.
Vlasništvo i legalnost su uredni i bez tereta.
Kupac ne plaća agencijsku proviziju.