304.14 m²

površina

€1700000

cijena

Dubrovnik – Okolica – Orašac

lokacija

ID nekretnine: 239

Opis nekretnine

Dubrovnik – Okolica | 304.14 m²

Prodaje se  prelijepa moderna villa od 479,04m2 (neto korisna površina unutarnjeg prostora je 304m2, dok je sa bazenom, terasama i vrtom  ukupna prodajna površina 479,04m2), a nalazi se na parceli od 959m2. Lokacija vile je u predivnom mjestu Orašac, nedaleko Dubrovnika.
Kuća se sastoji od prizemlja, kata, te krovne terase na koju se izlazi iz potkrovlja. Dvorište je predivno uređeno, sa dodatkom bazena, dimenzija 9mx5m koji ima mogućnost dogrijavanja posebnom dizalicom topline te mu je ugrađen sustav protustrujnog plivanja.
Prizemlje se sastoji od ulaznog hola, hodnika, dnevnog boravka, blagovaone, kuhinje, kupaonice, spremišta, kotlovnice, praonice, terase te garaže sa dva parkirna mjesta. Prvi kat se sastoji od hodnika, 4 sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom, te terase. U potkrovlju se nalazi hodnik i spremište, te krovna terasa. 
Visina stropova u prizemlju je preko 3m visine, dok je na katu točno 3m. Sva sobna vrata imaju višu visinu od standardne (cca 215cm). Cijela kuća je pod sustavom pametne kuće, te ima optički internet, priključak velike brzine.
Vila se nalazi iznad kompleksa ˝Vrtovi sunca˝, te je na udaljenosti od 12km do Grada Dubrovnika.
Objekt ima kategorizaciju vile sa 5 zvjezdica, te u slučaju kupnje investicijski; radi bavljenja turizmom, generira značajan prihod.
Vlasništvo i legalnost su uredni. 
Kupac ne plaća agencijsku proviziju.