309 m²

površina

€8000

cijena

Zagreb – Podsljeme

lokacija

ID nekretnine: 265

Opis nekretnine

Zagreb | 309 m²

Raspoloživa za najam je predivna obiteljska vila od 309,49m2 na parceli od 1322m2. Nalazi se u elitnom djelu Šestina, te pruža izuzetnu privatnost lokacije i očaravajući pogled na Sljeme, Medvednicu, te brežuljkasto Podsljeme.
Kuća se sastoji od suterena gdje je potpuno uređena garsonijera (pogodno za goste), te kotlovnica za toplinsku pumpu i bazen, zatim prizemlja koje je otvorenog tipa, sa ogromnim dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom, prostranim predvorjem, te kupaonicom. Na katu se nalaze 4 spavaće sobe i 2 kupaonice. Cijela je kuća uređena izuzetno lijepo, skladno, moderno, uz dašak tradicije, a osvjetljenje je zahvaljujući velikim staklenim stijenama iznimno, kao i pogled iz svih prostorija.
Dvorište je lijepo uređeno, a bazen je grijani veličine 8*4m. Parking je osiguran za nekoliko automobila, te garaža za 2 automobila.
Lokacija je odlična, u mirnoj ulici okruženoj obiteljskim kućama, urbanim vilama i zelenilom karakterističnim za Podsljeme. Centar grada udaljen je svega 10 minuta vožnje automobilom. Autobusna stanica nalazi se 5min od kuće, a linije do Britanskog trga i Mihaljevca voze cca 5-10min, ovisno o prometu. U blizini se nalaze međunarodna osnovna i srednja škola (7-8min pješice.
Najmoprimac ne plaća agencijsku proviziju.