77.45 m²

površina

€255585

cijena

Zagreb – Donja Dubrava

lokacija

ID nekretnine: 326

Opis nekretnine

Zagreb | 77.45 m²

U ponudi za kupnju su luksuzni stanovi u novogradnji (planirani završetak radova je ljeto 2024.g) moderne i izuzetno kvalitetno građene zgrade. Investitor ima višegodišnje iskustvo i brojne završene projekte.
Lokacija zgrade je sporednoj ulici u neposrednoj blizini avenije Dubrava, a sastoji se od ukupno 3 etaže (prizemlje, 1. kat i uvučeni kat) sa ukupno 5 stambenih jedinica. 
Stan od 77,85m2 nalazi se u prizemlju zgrade čija je glavna prednost vlastiti vrt površine 70m2 (koef.0,10 prodajne površine 7m2 koliko je iskazano u površini stana). Zatvoreni dio stana je površine 70,85m2.  Stan je orijentiran je na jug, istok i zapad. Sastoji se od ulaznog hodnika, ˝open space˝ kuhinje, blagovaone i  dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kupaonice, toaleta i vlastitog vrta.
Gradnja kao i opremanje biti će od vrhunskih materijala, a novi vlasnik u tijeku gradnje može sam odabrati određene segmente opreme, te kreirati svoj budući dom.
Fasada će biti stiropor 12cm, stolarija troslojno staklo PVC (iznutra bijelo, izvana antracit sivo), ograde na balkonima betonske, grijanje dizalice topline (struja, podno), protuprovalna i protupožarna ulazna vrata, kvalitetna unutarnja/sobna vrata, te parket 1.klase.
Mikrolokacijski položaj zgrade je u mirnijoj sporednoj ulici, a u neposrednoj blizini avenije Dubrava (cca 100m). U neposrednoj blizini je tramvajska stanica, škole,  dječji vrtići, parkovi, trgovine kao i svi ostali urbani sadržaji. 
Planirani završetak i useljenje stanara jest druga polovica 2024.
Uz stan je obvezna kupnja parkirnog mjesta. Vanjsko parkirno mjesto: koef. 0,25, garaža koef.0,75. Veličina vanjskog parkirnog mjesta je 12m2 (prodajnih 3m2), a garaže 15m2 (prodajnih 11,25m2)
Kupac ne plaća agencijsku proviziju.